Afspraken

Er zijn drie mogelijke manier om een afspraak in te plannen.


Plots ziek? Of snel een arts nodig? In het verleden was het vaak moeilijk om op de dag zelf online nog een afspraak te maken. Daarom hebben we het systeem een beetje aangepast. Dagelijks komen er vanaf 07:00 uur dagafspraken vrij die online of telefonisch via de stemcomputer kunnen gemaakt worden. Op die manier willen we vermijden dat erg zieke mensen te lang op de arts moeten wachten.1. Telefonisch

U kan telefonisch een afspraak maken door te bellen naar ons telefoonnummer 03/887.21.25.
Dit kan dagelijks tussen 08:30 en 11:00 uur

Ook kan u tegenwoordig al vanaf 07:00u bellen na de de praktijk en via de stemcomputer een dagafspraak bekomen.
  • Op één afspraak, wordt één persoon geholpen. Indien u met twee personen wenst te komen, maakt u twee afspraken achter elkaar. Zo is er voldoende tijd om u goed te kunnen helpen.
  • Wanneer u onverwacht een afspraak niet kunt nakomen, gelieve dan uw arts of het secretariaat hiervan tijdig op de hoogte te stellen zodat wij deze afspraak aan een andere patiënt kunnen geven.
  • Het invullen van attesten en verstrekken van voorschriften wordt enkel gedaan tijdens een raadpleging, u dient hiervoor dus een afspraak te maken. Vraag tijdens de raadpleging dus voldoende voorschriften zodat u toekomt tot een volgende afspraak.
  • Gelieve uw klachten niet op te sparen voor u op consult komt. Per afspraak worden er 15 minuten voorzien. Om de nodige kwaliteit te kunnen handhaven, kan er in die tijdspanne maar één medische klacht besproken worden.


2. Online

U kan op elk moment van de dag een afspraak maken door op deze website op Consultaties of Maak afspraak via internet in de zwarte balk te klikken.

Na u eenvoudig ingelogd te hebben, kan u kiezen hoe laat u wil komen die dag.

Let wel: er kan maar één afspraak per persoon gemaakt worden. Wenst u met meer dan één persoon op consult te komen, dient iedere persoon zich apart in te loggen en een eigen afspraak te maken.

In geval van erge drukte, kan het zijn dat u geen vrije plaats meer vindt online wanneer u niet tijdig 's ochtends bent ingelogd. Bent u erg ziek en hebt u de dokter dringend nodig, bel dan naar het secretariaat tussen 8u30 en 11u00.


3. App via smartphone

Smartphone gebruikers kunnen een App downoaden op hun toestel. Zo kan u nog eenvoudiger een afspraak maken, waar en wanneer u op dat ogenblik bent. Op de pagina App vindt u meer informatie en de nodige links.Huisbezoeken

Huisbezoeken dienen telefonisch aangevraagd te worden via het nummer 03/887.21.25. Gelieve deze indien mogelijk voor 10:00u aan te vragen.

Let wel: wij willen u vragen om zoveel mogelijk naar de praktijk te komen. Hier zijn de omstandigheden voor onderzoek en behandeling immers ideaal. Huisbezoeken worden in principe gereserveerd voor patiënten die omwille van gezondheidsproblemen (minder mobiel, ernstig ziek) niet zelf naar de praktijk kunnen komen.